Eladás Egyéb (lakóingatlan), Kanyakummari District, Tamil Nadu, India, Beach Road

Eladás - Cod. 41877

  • Tipus: Egyéb (lakóingatlan)
  • Terület: 240 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: GROUND FLOOR
  • Épület állapota: Good

Ritka lehetőség, egyedi befektetés. TAMIL NADU, Trivandrumtól 85 km-re délre, Kanyakumaritól 20 km-re északnyugatra, 20 km-re Nagercoiltól, ez a birtok, egy kókuszliget, a Laccadive-tenger partján található. Az egyik végén a főkapu, a másikon pedig egy kapu, közvetlen hozzáféréssel a strandra, amely ameddig a szem ellát. Remek menedék az európai telek elől. Van üzleti potenciál.
A főkapukat két érett, gyümölcsöt termő Tamarind fa szegélyezi. Jobb oldalon egy FEDETTETT GARÁZS, a bal oldalon két MŰKÖDŐSZOBA, egy WC-vel és zuhanyzóval. Lehetséges személyzeti szállás. A bal oldalon a SÁRGA HÁZ konyhával, zuhanyzóval, vezetékes, modem Wi-Fi-vel, két férőhellyel, hozzáféréssel a fa tetején lévő TETŐTERASZRA, két fix asztallal és padokkal. Jókedvű.
Sétálj kb. 80 méter haladt el a Mezőgazdasági kút / szivattyú mellett a FEHÉR HÁZig, hívogató márvány berakásos kötényével, melyet bougainvillea szegélyezett. Remek hely barátok fogadására és szórakoztatására. Lépjen be a tágas konyhába/étkezőbe. A boltíven keresztül a beépített gardróbszekrényekkel ellátott fő hálószobába. A stúdióba egy tágas FÜRDŐSZOBA, WC, bidé, zuhanyzó és ülőkád. Innen egy másik fürdőszobaajtó nyílik egy rövid úton, amely a 17 méter x 10,5 méteres kék úszómedencéhez és a babamedencéhez vezet. Szivattyú és szűrő terület.
Haladjon tovább a buja növényzet közötti sétányon a BOUMA-hoz, amely egy kerek ház kialakítása konyhasarokkal, zuhanyzóval és nappali/hálórésszel. Teraszos terület és asztal a szabadtéri élet élvezetéhez… pávák, papagájok, dübörgő hullámok hangja… Sétáljon vagy hajtson a kókuszfák között a STRAND KAPUJÁIG.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: Legközelebbi falu: Thengamputhur kb.3 km. Piac, gyümölcs, zöldség hal. Bank, Posta. Kis vegyesboltok közelebb. Kanyakumari: 20 km. India legdélibb városa. Egész éves turizmus Hatalmas halászipar.
TELEP: 2,8 hektár = 1,13 hektár = 11330 nm Kókuszfa: kb. 300
Az ingatlan jelzálog- és hitelmentes.
Ára 375000 USD vagy a legközelebbi ajánlat.
Tamil és angol nyelvű okiratok hiteles fordítása – Preferált pénznem euró, amerikai dollár, GB GB. A földértékek felértékelődése - Fejlesztési potenciál-
Hozzáértő és megbízható ingatlankezelő.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB